Door scherpe analyses betaal je minder belasting

Over Buro Freecon

Over Buro Freecon

Buro Freecon is een klein, maar uiterst efficiënt kantoor.  Met ons vijven helpen we bijna 300 bedrijven en personen met hun administratie.

De betrouwbaarheid van je administratie staat daarbij voorop. Wij letten scherp op de juiste toepassing van de fiscale wetgeving, de volledigheid van de administratie en de consistentie met eerdere jaren.

Betrouwbaarheid en fiscaal en juridisch advies vinden we belangrijk. Maar wat minstens zo belangrijk is, wij zorgen voor een zo laag mogelijke belastingdruk.

We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen staat bij een belastingcontrole. En bij een hypotheek- of financieringsaanvraag heeft de bank goed inzicht in de cijfers.

Om dit te bereiken hebben wij gemotiveerd personeel met analytische vaardigheden en actuele fiscale kennis. Heb je vragen dan reageren wij snel. Wij gebruiken de modernste software van diverse leveranciers welke wij online ter beschikking kunnen stellen. Als je dat wilt, kan je ook zelf de administratie bijhouden. Boekhouden in de cloud is dan bij uitstek de methode. Jij boekt al je facturen en bonnetjes in je online boekhoudprogramma. Wij kijken of alles klopt en adviseren waar en wanneer nodig. 

Continu bedenken wij hoe we onze processen en automatisering kunnen verbeteren om zo efficiënt mogelijk te werken. Zo kijken wij ook naar jouw boekhouding. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de verwerking optimaal verloopt om zo de kosten van de boekhouding zo laag mogelijk te houden? Dat heeft bij ons altijd aandacht.

Tot zover de boekhouding. Belangrijker nog vinden wij het om je te inspireren. Onderwerpen aan te dragen die je prikkelen, die je laten nadenken, om zo de continuïteit van je bedrijf veilig te stellen.  We dagen je uit om te blijven innoveren, om ervoor te zorgen dat je over enkele jaren ook nog belangrijk bent voor je opdrachtgevers of klanten.

Wij lopen graag voorop, met de service aan onze klanten, met onze inspirerende werkplek, met moderne software, met de berichtgeving aan onze klanten via onze social media en met onze inspirerende blog en fiscale nieuwsbrief, met het signaleren van trends, met het schrijven van ondernemersportretten, etc.

Word je daar blij van? Kom dan eens kennismaken. Wie weet ……