Nancy van der Scheer

Nancy van der Scheer

Nancy van der Scheer, kapster in Capelle aan den IJssel, is hard op weg naar nog meer groei. Al eerder besteedden we hier aandacht aan haar kapsalon La Nancy. De eerste keer was drie jaar geleden. Net twintig, begon ze haar eigen salon aan huis. Al snel kwam ze er achter dat haar huisje veranderde in een permanente salon, wat niet helemaal haar bedoeling was. Ze huurde een ruimte aan de Lepelaarsingel, zodat ze meer klanten aan kon dan in haar eigen huis. Er kwam ruimte voor een stagiaire en inmiddels heeft ze ook een vaste kracht aan kunnen nemen, omdat de klanten in aantal bleven toenemen. En nu is het na twee jaar alweer tijd voor een nieuwe stap, een volgende verhuizing naar een grotere ruimte.

Kapsalon La Nancy

Vanaf deze week is Nancy van der Scheer met haar salon gevestigd aan de Bermweg 69B in Capelle Schenkel. Op een mooie zichtlocatie in dé winkelstraat van Capelle Schenkel. Hier zit ze op haar plek. Tussen andere ondernemers waardoor mensen haar nog meer in het vizier krijgen. Op geheel eigen wijze heeft Nancy de salon ingericht. Vrolijk, vriendelijk en een tikkeltje gewaagd qua kleurstelling. Dat straalt precies uit wie ze zelf is. Met haar vaste kracht Delayla de Vries en stagiaire Anouk van Mullem zal Nancy vanaf deze plek nog meer klanten gaan verwelkomen. De dames hebben er enorm veel zin in, want vanaf deze plek is er nog meer mogelijk. Er is meer ruimte voor de klant, er komt een gezellige koffiehoek en zoals gebruikelijk zullen de dames op de hoogte zijn van de laatste trends. Kort geleden hebben ze nog de nieuwe rosé blonde haarkleur geïntroduceerd bij enkele klanten om uit te proberen. De resultaten waren erg mooi en zo enthousiasmeren ze andere klanten om eens iets nieuws uit te proberen.  

Op de hoogte blijven van La Nancy

Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt bij Kapsalon La Nancy van eigenaresse Nancy van der Scheer? Volg de salon dan op hun Instagramaccount of Facebookpagina. Online een afspraak maken is ook mogelijk, zodat je tijdig kunt plannen en nooit mis grijpt. Zie voor deze mogelijkheid de website.    


Dit portret is mede mogelijk gemaakt door Buro Freecon en  Typisch Winnifred

Lees ook andere interessante portretten, zoals bijvoorbeeld van Sammy RamekersEva Rookmaker en Robin Westerveld.

Check ook onze te gekke website www.loonstrokie.nl en doe mee aan de win acties op https://www.instagram.com/loonstrokie/

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.